Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
 
NEWSLETTER
 
| Text size
   

Billboard Greek AirplayΠαπαρίζου Έλενα
Baby It's Over
Billboard Hot 100Carly Rae Jepsen
Call Me Maybe
Billboard 200Linkin Park
Living Things
Dance Club SongsEva Simons
I Don't Like You
MTV Hit ListRihanna
Where Have you Been

About Billboard Greece

Το Billboard Greece αποτελεί ένα ολοκληρωμένο μουσικό ηλεκτρονικό περιοδικό που καλύπτει την εγχώρια και διεθνή μουσική επικαιρότητα καθημερινά, έγκυρα και έγκαιρα.

Σύμβουλος έκδοσης είναι ο Γιάννης Πετρίδης και αρχισυντάκτης ο Δημήτρης Κανελλόπουλος. Συνεργάτες του περιοδικού είναι εκλεκτά ονόματα της μουσικής δημοσιογραφίας καθώς και νέοι άνθρωποι με πάθος για την μουσική.

Το Billboard Greece είναι ένα αυτόνομο, ολοκληρωμένο, μουσικό περιοδικό, αν και βρίσκεται, φυσικά, σε διαρκή συνεργασία με το αμερικάνικο Billboard (διαθέτει αποκλειστική πρόσβαση σε όλο το δημοσιογραφικό υλικό του -κείμενα, βίντεο, μουσική, συνεντεύξεις, πρώτες μεταδόσεις κτλ πριν αυτό δημοσιευτεί στην ξένη έκδοση). Περιλαμβάνει ακόμα συνεντεύξεις Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών -«γραπτές» αλλά και σε βίντεο - αποκλειστικές μεταδόσεις τραγουδιών, reviews συναυλιών σε real time, δισκοκριτικές, αφιερώματα και δίπλα σ'αυτά την πιο ενημερωμένη ατζέντα για όλες τις μουσικές εκδηλώσεις της Αθήνας και Θεσσαλονίκης, της περιφέρειας αλλά και επιλεγμένων πόλεων του εξωτερικού. Επιπροσθέτως περιέχει πλήθος επώνυμων στηλών.

Το ρεπερτόριo του Billboard Greece περιλαμβάνει το ξένο και το ελληνικό τραγούδι και επεκτείνεται σε όλα, ανεξαιρέτως, τα είδη μουσικής.
Βασικό συστατικό της εγκυρότητας και της επιτυχίας του Billboard παγκοσμίως είναι τα Billboard Charts. Το Billboard Greece δημοσιεύει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όλα τα επίσημα chart, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από το chart των πωλήσεων έως και το ραδιοφωνικό airplay.

To χθες: Η ιστορία του Billboard στην Ελλάδα.
Οι πρώτες αναφορές στα chart του Billboard έγιναν από το Νίκο Μαστοράκη. Το TOP 10 παρουσιάστηκε αργότερα και από τον Γιάννη Πετρίδη. Ανακοίνωνε τακτικά στην εκπομπή του διάφορα στοιχεία δίχως την παρουσίαση όμως ολόκληρου του ρεπερτορίου.
Η ολοκληρωμένη παρουσίαση του TOP 10 (Singles & Albums) στην αρχή και αργότερα του ΤΟΡ 20, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1976 από την εκπομπή «Studio 344» την οποία παρουσίαζε ο Άκης Έβενης στο Β Πρόγραμμα. Η μετάδοση γινόταν μια εβδομάδα νωρίτερα (κάθε Παρασκευή) από την επίσημη δημοσίευση του περιοδικού Billboard, επειδή ο Άκης Έβενης λάμβανε τον πίνακα κατ' ευθείαν από την VOA (Voice Of America).

Το σήμερα: Το Billboard Greece είναι γεγονός.
Στην διεύθυνση, https://mysterytales.eu. Το Billboard Greece δεν έχει στεγανά και περιορισμούς στο μουσικό του προσανατολισμό. Το ρεπερτόριό του είναι 30% ελληνικό και 70% ξένο τραγούδι και επεκτείνεται σε όλα, ανεξαιρέτως, τα είδη μουσικής.
Επιπλέον, φέρνει στο ελληνικό κοινό τα πασίγνωστα αμερικανικά charts, όπως το «Billboard 200» και το «Hot 100», ενώ παράλληλα παρουσιάζει και τα εγκυρότερα ελληνικά charts (airplay).
Η μουσική ενημέρωση είναι άμεση και, πάντοτε, έγκυρη.
Στο team του mysterytales.eu συμμετέχουν αρκετοί γνωστοί δημοσιογράφοι του μουσικού ρεπορτάζ. Σύμβουλος έκδοσης είναι ο Γιάννης Πετρίδης με τον Δημήτρη Κανελλόπουλο δίπλα του ως αρχισυντάκτης.
Στο mysterytales.eu περιέχονται συνεντεύξεις καλλιτεχνών -«γραπτές» αλλά και σε βίντεο - αποκλειστικές μεταδόσεις τραγουδιών, reviews συναυλιών σε real time, δισκοκριτικές, αφιερώματα κ.α.
Περιέχει την πιο ενημερωμένη ατζέντα για όλες τις μουσικές εκδηλώσεις της πόλης.
Το Billboard Greece όμως είναι ένα εξωστρεφές περιοδικό – και αυτό όχι μόνο χάρη στην διαδραστικότητα που προσφέρει το internet.
Το Billboard Greece θα διοργανώνει πρωτότυπα μουσικά events στην πόλη, θα συναντάει τους fans του στα πιο δημοφιλή στέκια, θα υποστηρίζει τις πιο δυναμικές συναυλίες και φεστιβάλ της πόλης αλλά και όλης της Ελλάδας.
Και όλα αυτά σε πλήρη συνεργασία με τους υπεύθυνους του αμερικάνικου Billboard.

mysterytales.eu
Το timing είναι μοναδικό: η μουσική είναι παντού. Η μουσική είναι η γλώσσα που όλοι «μιλάμε», η επικοινωνία μας και, όπως όλα δείχνουν ειδικά τον τελευταίο καιρό, ένα πανίσχυρο μέσο.Το billboard - και το δικό μας - είναι ένα δίκτυο που εξαπλώνεται όπου φτάνει η μουσική. Είστε «μέσα»;