Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
 
NEWSLETTER
 
| Text size
   

Billboard Greek AirplayΠαπαρίζου Έλενα
Baby It's Over
Billboard Hot 100Carly Rae Jepsen
Call Me Maybe
Billboard 200Linkin Park
Living Things
Dance Club SongsEva Simons
I Don't Like You
MTV Hit ListRihanna
Where Have you Been

Welcome Billboard Greece



 

Των

Δημήτρη Κανελλόπουλου και Μαρίας Μαρκουλή

 

Γεια σας, γεια σας, το Billboard Greece, η ελληνική έκδοση του αμερικάνικου Billboard είναι πλέον on line. Live. Ένα ολοκληρωμένο μουσικό, ηλεκτρονικό περιοδικό που θα καλύπτει την εγχώρια και διεθνή μουσική επικαιρότητα.

Καθημερινά, έγκυρα και έγκαιρα. Και με πολλές ανανεώσεις στη διάρκεια του 24ωρου.

Τους συνεργάτες μας τους βλέπετε στην ταυτότητα Νέο παράθυροτου περιοδικού, πολλοί και εκλεκτοί- σύμβουλος έκδοσης θα είναι ο Γιάννης Πετρίδης - χαιρόμαστε που το λέμε, πρόκειται για μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα της εγχώριας μουσικής δημοσιογραφίας.

Θέλουμε δίπλα στην επικαιρότητα και την ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στη μουσική, να έχουμε και την έγκυρη άποψη, τη σοβαρή και εμπεριστατωμένη γνώμη. Γι' αυτό και δίνουμε μεγάλο βάρος και στις στήλες των συντακτών.

 

Kesha

 

Βασικό συστατικό της εγκυρότητας και της επιτυχίας του Billboard παγκοσμίως είναι τα Billboarad Charts. Το Billboard Greece θα δημοσιεύει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όλα τα επίσημα chart, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από το  chart των πωλήσεων έως και το ραδιοφωνικό airplay. Και όλα αυτά σε συνεργασία με τη Media Inspector και την IFPI, τις ελληνικές δισκογραφικές εταιρίες δηλαδή. Για αρχή έχουμε τα εξής: "Greece Airplay", "Billboard Hot 100", "Billboard 200", "Dance Club Songs", "MTV Hit List". Σύντομα ο κατάλογος θα εμπλουτιστεί και με άλλα (εγχώρια και ξένα) charts.

Το Billboard Greece θα είναι ένα αυτόνομο, ολοκληρωμένο, μουσικό περιοδικό το οποίο, φυσικά, θα βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με το αμερικάνικο Billboard. Θα περιλαμβάνει ακόμα: συνεντεύξεις Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών -«γραπτές» αλλά και σε βίντεο - αποκλειστικές μεταδόσεις τραγουδιών, reviews συναυλιών σε real time, δισκοκριτικές, αφιερώματα και δίπλα σ'αυτά την πιο ενημερωμένη ατζέντα για όλες τις μουσικές εκδηλώσεις της Αθήνας και Θεσσαλονίκης, της επαρχίας αλλά και επιλεγμένων πόλεων του εξωτερικού.

Το ρεπερτόριό μας επεκτείνεται σε όλα, ανεξαιρέτως, τα είδη μουσικής, στο ξένο και το ελληνικό τραγούδι.

Καλή μας αρχή, θα τα λέμε σε τακτική βάση, το mail μας είναι info@mysterytales.eu

 

* Προς το παρόν είμαστε σε beta έκδοση, κάποιες αλλαγές και επιδιορθώσεις θα γίνονται τις επόμενες ημέρες, ζητάμε την κατανόησή σας.


Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/mystery/public_html/scripts/functions.php on line 373

Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/mystery/public_html/scripts/functions.php on line 374

Ενημέρωση: 17-03-2011