Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
 
NEWSLETTER
 
| Text size
   

Billboard Greek AirplayΠαπαρίζου Έλενα
Baby It's Over
Billboard Hot 100Carly Rae Jepsen
Call Me Maybe
Billboard 200Linkin Park
Living Things
Dance Club SongsEva Simons
I Don't Like You
MTV Hit ListRihanna
Where Have you Been

Τραγούδια που σπαρταράνε!



Της Ίνγκριντ Κεχαγιά
.
Πολλά φρέσκα τραγούδια κυκλοφόρησαν αυτή την εβδομάδα στην ελληνική μουσική αγορά - απ' όλα έχει ο μπαξές! Λαϊκά, πιο λαϊκά, λαϊκά που θέλουν να μοιάζουν σε κάτι άλλο, και διάφορα ακόμα...
.
Η Πάολα κάνει νέο(;) ξεκίνημα στην δισκογραφική εταιρεία του Φοίβου, την Spicy και κυκλοφορεί το πρώτο δείγμα. Κατάξανθη αλά Μενεγάκη, τραγουδά το κομμάτι με τίτλο "Στόχος" σε στίχους Ηλία Φιλίππου και μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου. Οι θαυμαστές της έχουν ενθουσιαστεί, αλλά εμείς δεν θα λέγαμε το ίδιο. Πάντως κάποια αλλαγή, εκτός αυτής στα μαλλιά της δεν διακρίνουμε!
.

.
Άλλος ένας από την Spicy που κυκλοφόρησε νέο τραγούδι, είναι ο Πάνος Καλλίδης. "Γεια σου" λέει σε μία ψυχή με τη μουσική βοήθεια του Φοίβου σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια. Το αποτέλεσμα μας λέει ότι μάλλον βιαζόντουσαν να το γράψουν, αφού δεν έχει να παρουσιάσει τίποτα καινούριο. Κλασσικός ρυθμός του Φοίβου, που σιγά σιγά γίνεται βαρετός -αν δεν έχει ήδη γίνει-.
.

.
Μία συμβουλή: Αν δεν είστε καλά μην ακούσετε το παρακάτω κομμάτι. Η μουσική της Κατερίνας Στικούδη -που τόσο δεν περιμέναμε- έφτασε στα αυτιά μας, επιβεβαιώνοντας την αρχική μας σκέψη, ότι το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό. Δίνει υποσχέσεις πως όλα θα γίνουν... αν μας αρέσει η μουσική της. Κάτι ξέρει δηλαδή! Δεν μας δελεάζει όμως, πονοκέφαλος μας έπιασε!
.

.
Πολύ λαϊκό νέο άσμα και από τον Σταμάτη Γονίδη που εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τον Χριστόδουλο Σιγανό και τον Βαλεντίνο. "Γιορτάζω ένα χρόνο" λέγεται το κομμάτι και πολύ κλάμα πέφτει! Αν είστε επιρρεπείς στο αλκοόλ προσέξτε το!
.

.
Λίγες μέρες έχουν περάσει και από τότε που ακούσαμε το καινούριο κομμάτι του Γιώργου Παπαδόπουλου με τίτλο "Όλα στο κόκκινο". Επίσης δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά απ' ότι έχουμε μέχρι τώρα ακούσει από τον τραγουδιστή. Καλούτσικο είναι όμως παρ' όλες τις ομοιότητες με προηγούμενα κομμάτια του.
.

 

 

 

Ακόμα ένα αριστούργημα αυτό του Νίκου Γκάνου. "This Love is killing me" τραγουδά ο νεαρός ερμηνευτής κάνοντας νέα είσοδο στα ελληνικά ραδιόφωνα. Κάτι μας θυμίζει και αυτό, ε;
.

.
Ένα το συμπέρασμα: Κάποιοι θέλουν να μας τιμωρήσουν!
.

Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/mystery/public_html/scripts/functions.php on line 373

Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/mystery/public_html/scripts/functions.php on line 374

Ενημέρωση: 23-09-2011