Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
 
NEWSLETTER
 
| Text size
   

Billboard Greek AirplayΠαπαρίζου Έλενα
Baby It's Over
Billboard Hot 100Carly Rae Jepsen
Call Me Maybe
Billboard 200Linkin Park
Living Things
Dance Club SongsEva Simons
I Don't Like You
MTV Hit ListRihanna
Where Have you Been

Πήγαμε Βέρτη στο Φαντασία!



Της Ίνγκριντ Κεχαγιά
.
Αρχίσαμε τις νυχτερινές μας βόλτες στα χειμερινά σχήματα για να σας κατατοπίσουμε και να σας πούμε τι αξίζει να δείτε και τι όχι! Η πρώτη στάση μας είναι το κέντρο όπου τραγουδά ο Νίκος Βέρτης, αφού βρίσκεται στον τελευταίο μήνα εμφανίσεων του και μπορεί να μην τον προλαβαίναμε.
.
Βέβαια ότι κακία ή όποιο καλό λόγο και να πούμε για το πρόγραμμα και τον ίδιο το τραγουδιστή, ο κόσμος που γεμίζει το μαγαζί, όπου τραγουδά τα λέει όλα. Κυριακή και τραπέζι δεν υπήρχε, ούτε για αστείο! Βρε παιδιά; Τι κρίση είναι αυτή, για να καταλάβω. Τέλος πάντων αυτό είναι άλλο ζήτημα!
.
Επί τούτου,  οι επισκέπτες- της Κυριακής τουλάχιστον- φαίνονταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και ικανοποιημένοι με το πρόγραμμα και ειδικά με τον Νίκο Βέρτη, τον οποίο άκουγαν με μεγάλη προσήλωση. Θα μου πείτε, αν δεν τους άρεσε ο συγκεκριμένος, γιατί να πάνε; Το θέμα δεν είναι όμως μόνο ο Βέρτης, αλλά το τι είδαμε και τι ακούσαμε μέχρι τις 02:00, που θα έβγαινε το πρώτο όνομα.
.
Με αποκορύφωμα το νέο γυναικείο συγκρότημα Quatro, που απαρτίζεται από μια wannabe Φουρέιρα, μια αρκετά καλή απομίμηση της Nicole Scherzinger, από μια γλυκούλα-πρώην παίκτρια μουσικού ριάλιτι-και από μια ξανθιά. Playback σας λέει κάτι; Εκείνες το ξέρουν καλά το άθλημα πάντως! Φυσικά και για μοντέλα καλές είναι αφού και κορμάρες έχουν και όλη την ώρα, που χόρευαν και "τραγουδούσαν", πόζαραν διαρκώς κάπου στο άπειρο!
.
Εκείνη που ξεχώρισε από τους πρώτους που τραγουδούν, πριν βγει ο Νίκος Βέρτης ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου που και στιλιστικά δε θύμιζε μπουζουκομάγαζο της κακιάς ώρας, αλλά και φωνάρα έχει! Βέβαια οι φήμες για τη σχέση της με τον τραγουδιστή όλο και φουντώνουν. Αφού προς το τέλος της βραδιάς ο ερμηνευτής την φωνάζει πάνω στην πίστα και αρχίζουν να τραγουδούν μαζί, όντας κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλο. Αμάν, υπάρχουν και άνθρωποι χωρίς ταίρι στο μαγαζί!
.
Η Χριστίνα Παπαδάκη είναι κάτι σαν δεύτερο-τρίτο όνομα στο πρόγραμμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι κούκλα και να έχει και δικά της τραγουδάκια, αλλά θα προτιμούσαμε κάτι διαφορετικό! Α! Είναι και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης στο Fantasia που βοηθά λίγο-ξαναλέω λίγο- την κατάσταση. Και γιατί τα λέω όλα αυτά; Γιατί όση ώρα τραγουδούσαν βαριόμασταν τρελά! Ή θα πρέπει να βρεθούν πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα ή ο Βέρτης θα πρέπει να βγαίνει νωρίτερα! Προτάσεις κάνουμε στο μαγαζί για του χρόνου αν αποφασίσουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους! Αφήστε που τους έπιασε και αυτούς εκεί η κρίση. Πάνε τα σιντριβάνια και τα ωραία σκηνικά που συνόδευαν τον τραγουδιστή τόσο καιρό.
.
Στο κέντρο έσπευσαν και πολλοί επώνυμοι- εκτός από εμάς, λέμε τώρα. Σπύρος Παπαδόπουλος (παρεμπιπτόντως έφυγε εξαιρετικά νωρίς), Τρύφωνας Σαμαράς, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Γιώργος Χειμωνέτος με το μοντέλο Ζενίλντα, Σέρρος Μύρτας, Γιώργος Γιαννιάς και Αλέξανδρος Νότας (πρώην καλλίφωνος παίκτης του X-Factor) ήταν μερικοί από αυτούς! Φυσικά όπως πολύ συχνά συμβαίνει, οι δύο τελευταίοι στάθηκαν δίπλα στον τραγουδιστή που τους  φώναξε, και τραγούδησαν κερδίζοντας το χειροκρότημα των επισκεπτών στο Fantasia. Μάλιστα ο Γιώργος Γιαννιάς - ή καπετάν Γιώργος κατά τα λεγόμενα του Νίκου Βερτη- εμφανίστηκε με διαφορετικό look, και ήταν δύσκολο να τον αναγνωρίσουμε μέσα από τόσα γένια. Λέτε να ετοιμάζει κάτι; Θα το μάθουμε πρώτοι και θα σας το πούμε και αυτό.
.
Εν ολίγοις, αν δεν είστε φανατικοί για να κάνετε υπομονή, μέχρι τις 02:00, ή πηγαίνετε πιο αργά ή μην πάτε καθόλου. Πάντως αν δεν έχετε σκοπό να πάρετε μπουκάλι, μην άγχεστε καθώς το μαγαζί είναι αρκετά καλά διαμορφωμένο και έχει καλή οπτική ακόμα και πίσω στο μπαρ.  Πρέπει να παραδεχτούμε πως για να περάσει κανείς καλά σε ένα τέτοιο πρόγραμμα θα πρέπει τουλάχιστον να συμπαθεί τον πρωταγωνιστή του ή να έχει τρελή διάθεση για έξοδο. Δύσκολα κάποιος που δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις θα αντέξει τόσο Βέρτη! Δόξα τω Θεώ -για τον ίδιο και το μαγαζί- υπάρχουν πολλοί που τις πληρούν, αφού υπάρχουν και φανατικοί της διασκέδασης αυτού του είδους, αλλά και πολλοί  φανατικοί θαυμαστές του. Αρκετοί για να γεμίζουν το Fantasia ή όποιον άλλο χώρο σε κάθε εμφάνισή του!
.

 

Μμμ, who's next?

 

.


Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/mystery/public_html/scripts/functions.php on line 373

Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/mystery/public_html/scripts/functions.php on line 374

Ενημέρωση: 06-10-2011