Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
 
NEWSLETTER
 
| Text size
   

Billboard Greek AirplayΠαπαρίζου Έλενα
Baby It's Over
Billboard Hot 100Carly Rae Jepsen
Call Me Maybe
Billboard 200Linkin Park
Living Things
Dance Club SongsEva Simons
I Don't Like You
MTV Hit ListRihanna
Where Have you Been

MTV EMA's: Τι έκανες όταν μαγείρευαν κυβέρνηση εθνικής ενότητας;



 

Εάν δεν ήσουν μαζοχιστής, αλλά ελαφρώς μουσικόφιλος που αναζητά κάτι παραπάνω από εγχώρια αστεράκια να βραβεύονται για άγνωστους λόγους, τότε μπορεί και να παρακολούθησες χθες το βράδυ, την απονομή των φετινών βραβείων του MTV, απ' ευθείας από το Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας και όχι το στημένο παιχνίδι που μεταδιδόταν από τα υπόλοιπα εγχώρια κανάλια. Έστω κι από περιέργεια για το πως θα εμφανιζόταν η Lady. Η οποία, για να πούμε την αλήθεια απογοήτευσε λιγάκι γιατί, φέτος φόραγε επεξεργασμένα υλικά και όχι μπριζόλες από το (γκουρμέ είμαι βέβαιος) χασάπικο της γειτονιάς της. Δύο ώρες προγραμματισμένες μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο με ξεχωριστές στιγμές το ανδρικό μόριο (sic) που εμφανίστηκε για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου (μαζί με τον κύριό του) και την αποκάλυψη για τα 'προσόντα' του Ντείβιντ Χάσελχοφ διά στόματος Λαίδης φυσικά. Προγραμματισμένα ή όχι πρόσθεσαν ολίγο πιπέρι σε μία τελετή από την οποία το συγκεκριμένο συστατικό απουσίαζε παντελώς. Το ποιός βραβεύτηκε δεν έχει και τόση σημασία. Το κανάλι δεν είναι αχάριστο απέναντι σ' αυτούς που με τον ένα η τον άλλο τρόπο το στηρίζουν και γι' αυτό η Adele δε πήρε τίποτα (που έπρεπε) και η Gaga πολλά (που μπορεί και να μην έπρεπε). Επίσης αφήστε ασχολίαστο το γεγονός πως οι 30 Seconds To Mars θεωρούνται 'εναλλακτικοί' για το κανάλι. Μην το κουράζετε, δεν είναι.

 

 

Την τελετή όμως δεν τη βλέπουμε για τα βραβεία (για τα οποία δε θα μας χάλαγε να μάθουμε ποιοί τα αποφασίζουν), αλλά για τις εμφανίσεις των καλεσμένων. Οι Coldplay άνοιξαν τη βραδιά με τον Chris Martin να μην έχει ζεστάνει επαρκώς τη φωνή του (ένας ευγενικός τρόπος να πει κανείς πως έκανε παραφωνίες στο Every Teardrop Is A Waterfall) και δύο από τους εναπομείναντες Queen (πήραν το κλασσικό βραβείο προσφοράς ή κάτι τέτοιο) την έκλεισαν παίζοντας τα απολύτως απαραίτητα , όχι όμως και το Radio Gaga προς τιμή του αστεριού της βραδιάς. Στη θέση του μακαρίτη είχαν τον Adam Lambert, προιόν του American Idol και επιεικώς ανίκανου να σταθεί στο ύψος του Mercury.

 

.

.

Το ότι το παλικάρι είναι δηλωμένος gay (σιγά τα ωά) δεν του δίνει τη θέση του Mercury και μακάρι να βγουν αληθινές οι φήμες που ήθελαν τη Lady να παίρνει τη θέση του τραγουδιστή σε  περίπτωση που αποφασίσουν να δώσουν και πάλι συναυλίες.

 

Στο ενδιάμεσο αυτό που με κέρδισε ήταν η εμφάνιση του Bruno Mars. Σεβασμός στην ιστορία και όμορφη σκηνική παρουσία-δε θέλει και πολλά για να το κάνεις σωστά...-και των Red Hot Chilli Peppers (με δύο επιπλέον μέλη επί σκηνής για κρουστά και πλήκτρα) που έπαιζαν κανονική συναυλία σε άλλο χώρο, αλλά συνδέθηκαν για χατήρι της τελετής. Οφείλουν άλλωστε πολλά στο κανάλι.

 

Σε μία χρονιά που η ποπ μάλλον δε πέρασε άσχημα η τελετή αυτή μοιάζει με παραφωνία. Παραήταν πλαστική ακόμα και για τις προδιαγραφές του καναλιού και τα επιμέρους ευτράπελα δε στάθηκαν αρκετά για να σηκώσουν το όλο γεγονός λίγο πιό πάνω από το 'ανεκτό'. Δε πειράζει όμως. Και του χρόνου εδώ θα είμαστε (με τι νόμισμα θα σας γελάσω αν και το ψιλιάζομαι) προσδοκώντας περισσότερες ενδιαφέρουσες εμφανίσεις και μία λιγότερο γελοία παρουσιάστρια.

Έτσι κι αλλιώς we love our MTV, έστω κι αν το βλέπουμε μιά στις τόσες πλέον.

.


Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/mystery/public_html/scripts/functions.php on line 373

Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/mystery/public_html/scripts/functions.php on line 374

Ενημέρωση: 07-11-2011