Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
 
NEWSLETTER
 
| Text size
   

Billboard Greek AirplayΠαπαρίζου Έλενα
Baby It's Over
Billboard Hot 100Carly Rae Jepsen
Call Me Maybe
Billboard 200Linkin Park
Living Things
Dance Club SongsEva Simons
I Don't Like You
MTV Hit ListRihanna
Where Have you Been

Χρώματα και Αρώματα



Δύσκολοι καιροί και όχι μόνον για… Πρίγκιπες. Από ό,τι φαίνεται οι απανταχού stars και celebrities του μουσικού στερεώματος χρειάζονται περισσότερες από μία καριέρες για να τα βγάλουν πέρα.  Έτσι, λοιπόν,  βλέπουμε τελευταία πολλούς από αυτούς να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους σε χώρους που έχουν λίγο πολύ βίους παράλληλους με αυτούς της μουσικής βιομηχανίας. Πρόκειται για τον χώρο της μόδας, που τελευταία πολιορκείται συχνά από διάφορους μουσικούς αστέρες. Ρούχα, αξεσουάρ και αρώματα έχουν την τιμητική τους. Το φαινόμενο δεν είναι, βέβαια, καθόλου καινούργιο. Ωστόσο, σήμερα μπορεί κανείς να το δει να ανθίζει πολύ περισσότερο από όσο στο παρελθόν, όταν η κραταιά μουσική βιομηχανία έφτανε και περίσσευε για να προσφέρει τα… προς το ζην στους διεθνούς φήμης καλλιτέχνες.

 

Από την Katy Perry μέχρι την προκλητική Lady Gaga και από την Gwen Stefani μέχρι την πανταχού παρούσα Madonna, οι pop stars δηλώνουν έτοιμες να κατακτήσουν πασαρέλες και καταστήματα καλλυντικών. Το νέο άρωμα της Αμερικανής Katy Perry με το σέξι και χαριτωμένο όνομα ‘Meow’ κυκλοφορεί στα μέσα Νοεμβρίου και είναι μάλιστα το δεύτερο από τη διάσημη καλλιτέχνιδα και (υπομονετική) σύζυγο του κωμικού ηθοποιού και εκκεντρικού Russell Brand. Το πρώτο κυκλοφόρησε ακριβώς πριν έναν χρόνο, έφερε το όνομα ‘Purr’ και διατίθετο σε παρόμοια “γατήσια” συσκευασία με το ολοκαίνουργο ‘Meow’.

 

 

Η Lady Gaga από την πλευρά της δε θα μπορούσε φυσικά να λανσάρει ένα συμβατικό άρωμα, όπως έκαναν στο παρελθόν τόσες και τόσες τραγουδίστριες μεταξύ των οποίων οι Beyoncé Knowles, Kim Kardashian, J.Lo, Christina Aguilera, Britney Spears και αμέτρητες άλλες. Τι νόημα θα είχε άλλωστε αν η πάντοτε ιδιαίτερη pop star δεν έκανε τη διαφορά, ακόμη και στο χώρο της αρωματοποιίας; Η Lady Gaga είναι αναμφισβήτητα ένα σημαντικό fashion icon της εποχής μας και το άρωμα που αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2012 θα είναι εξίσου πρωτότυπο και τολμηρό με τις στιλιστικές και καλλιτεχνικές της επιλογές. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η Gaga σκοπεύει να δημιουργήσει ένα άρωμα υπό το όνομα 'Monster’, η μυρωδιά του οποίου θα παραπέμπει σε… αίμα και σπέρμα.

Η Βασίλισσα της ποπ, που πρόσφατα είδαμε να συμβουλεύει την κόρη της Lourdes για το ιδανικό ‘Material Girl’ που θα διαφημίσει την ομώνυμη σειρά ρούχων τους, έχει επίσης μερικά μυρωδάτα σχέδια για το μέλλον.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο της άρωμα ‘Truth or Dare’.  Το όνομά του, που παραπέμπει στο γνωστό παιχνίδι ‘Θάρρος ή Αλήθεια’, είναι το ίδιο με τη νέα σειρά ρούχων που σκοπεύει να λανσάρει η Madonna - σιγά μην άφηνε τη θυγατέρα της να της κλέψει τα πρωτεία. Τα ρούχα θα απευθύνονται σε γυναίκες από 25 όπως 50 ετών, όπως μας ενημερώνει το instyle.com, ενώ το άρωμα είναι εμπνευσμένο από αυτό που φορούσε η μητέρα της Madonna. Η ίδια εξηγεί στο wwd.com: «Κουβαλάω πάντοτε μαζί μου άρωμα και η παλαιότερη ανάμνηση που έχω από τη μητέρα μου είναι το άρωμά της. Μύριζε πάντα κάτι από γαρδένια και διατσέντο, έναν συνδυασμό μεθυστικό και θηλυκό. Θέλησα να αναδημιουργήσω αυτή τη μυρωδιά, προσθέτοντας όμως κάτι νέο και φρέσκο σε αυτήν». Το ‘Truth or Dare’ αναμένεται τον Απρίλιο, ιδανική εποχή αν σκεφτεί κανείς το ανοιξιάτικο άρωμα λουλουδιών που το απαρτίζουν.

 

 

 

Μητέρα δύο παιδιών η Gwen Stefani, που έχει ασχοληθεί πολύ με τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα αρώματα, καταπιάνεται τώρα και με το παιδικό ένδυμα. Η τραγουδίστρια των  No Doubt αποδείχτηκε πολύ ικανή και έτσι, εκτός από τις σειρές ‘L.A.M.B.’ και ‘Harajuku Lovers’, πρόκειται να διαθέσει μέσα στον μήνα που διανύουμε τα νέα της ρούχα για παιδιά και μωρά, τα οποία σχεδίασε σε συνεργασία με την εταιρία Target. Η νέα της δουλειά φέρει το όνομα ‘Harajuku Mini’ και μάλιστα έχει πολύ προσιτές τιμές που κυμαίνονται από 3,99 έως 29,99 δολάρια, για να μην ξεχνάμε και σε τι εποχές ζούμε.

 

 

 

Ενδιαφέρον παρουσιάζει, όμως, το γεγονός ότι δεν είναι μόνον οι stars γένους θηλυκού  που επεκτείνουν τις καλλιτεχνικές τους δραστηριότητες εκτός μουσικού πεδίου.  Τόσο rockers όσο και rappers μεταφέρουν το στυλ τους από τη σκηνή στην πασαρέλα. Η συμμετοχή του  Kanye West στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού είχε γίνει το απόλυτο talk of the town στην πόλη του φωτός τον Οκτώβριο. Η σειρά γυναικείων ενδυμάτων ‘DW Kanye West’ μπορεί να μην πήρε και τόσο διθυραμβικές κριτικές, αλλά για πρώτη φορά δεν τα πήγε και άσχημα.

Ο Liam Gallagher των Beady Eye, πρώην τραγουδιστής των Oasis και γνωστός όχι μόνο για τα μεγάλα λόγια αλλά και για το απαράμιλλο στυλ του, λάνσαρε πέρυσι τη σειρά ανδρικών ενδυμάτων ‘Pretty Green. Το όνομα της είναι εμπνευσμένο από το ομώνυμο τραγούδι των Jam. Μάλιστα ο πρώην τραγουδιστής και συνθέτης των Jam, Paul Weller, πρόκειται να σχεδιάσει ορισμένα ρούχα για την καλοκαιρινή συλλογή της ‘Pretty Green’ το 2012. Να θυμίσουμε ότι το κατάστημα του Liam στο Μάντσεστερ δέχθηκε ισχυρό πλήγμα κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων, που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Αύγουστο σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Και από τα επεισόδια στη Βρετανία να μεταφερθούμε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αφού η πιο πρόσφατη προσπάθεια στον χώρο της μόδας από διάσημο μουσικό ήρθε μόλις χθες από τον Jay-Z. Ο δημοφιλής rapper εμπνευσμένος από το κίνημα των αγανακτισμένων στις Η.Π.Α. σχεδίασε ένα νέο  T-Shirt που φέρει το χαρακτηριστικό σύνθημα  "Occupy All Streets", κατά το γνωστό "Occupy Wall Street", που έβγαλε στο δρόμο χιλιάδες διαμαρτυρόμενους Αμερικανούς.

 

Η μουσική και η μόδα βάδιζαν πάντοτε χέρι χέρι και αυτή η συνήθεια στο χώρο του θεάματος δείχνει να μην εξασθενεί. Aντίθετα, αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδούς. Για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν στο μέλλον οι πολυπράγμονες pop stars.

.

.


Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/mystery/public_html/scripts/functions.php on line 373

Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/mystery/public_html/scripts/functions.php on line 374

Ενημέρωση: 14-11-2011