Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
 
NEWSLETTER
 
| Text size
   

Billboard Greek AirplayΠαπαρίζου Έλενα
Baby It's Over
Billboard Hot 100Carly Rae Jepsen
Call Me Maybe
Billboard 200Linkin Park
Living Things
Dance Club SongsEva Simons
I Don't Like You
MTV Hit ListRihanna
Where Have you Been

Η Gaga βγήκε από το αυγό, ή το αυγό απ΄ τη Gaga;



Η Lady Gaga δεν "γεννήθηκε" ακριβώς στα  βραβεία Grammy την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, τότε που δεν πάτησε καν στο κόκκινο χαλί, αλλά  μεταφέρθηκε εκεί μέσα σε ένα γιγάντιο αυγό. Αργότερα εκείνο το βράδυ, η Gaga ξαναγεννήθηκε. Αναδύθηκε μέσα από το τεράστιο αυγό της επί σκηνής για να αντιληφθούμε πως δεν ήταν πια η ίδια Gaga που ξέραμε παλιά. Τα μαλλιά της είχαν τρία διαφορετικά χρώματα, που χάνονταν αρμονικά το ένα μέσα στο άλλο: ένα απαλό σομόν, ένα dusty rose και ένα γκρι περλέ. Τα κόκαλα της είχαν αλλάξει. Οι ώμοι της είχαν προεξοχές. "Τα κόκκαλα μου έχουν αλλάξει" είπε "είμαι έτοιμη να αποκαλύψω στο σύμπαν ότι όταν φόραγα ζακέτες που έμοιαζαν σαν να φόραγα βάτες, ήταν στην πραγματικότητα τα κόκαλα μου."

 

gaga

Το Βorn This Way γίνεται το 1000ο Νο1 του Billboard Hot 100. Η Gaga, μέσα σε όλα αυτά, πρόλαβε να κάνει και εντυπωσιακό ρεκόρ. Το Born This Way γίνεται το 1000ο Νο1 στην λίστα του Ηοτ 100 του Billboard, που έχει ως σήμερα 52 χρόνια ιστορία. «΄Ήταν (λέει η Gaga ) – συγκλονιστική η στιγμή». Το Born this way αλλάζει και τη ζωή της. Είναι ενθουσιασμένη με την υποδοχή από τους θαυμαστές. Τι λέει για το άλμπουμ; Πως «είναι εκκεντρικό, και εκλεκτικό, ξεκινώντας με το Born This Way που είναι πιο ελαφρύ σε σχέση με το υπόλοιπο άλμπουμ που γίνεται πιο σκοτεινό... Ήθελα να είναι μια επίθεση, μια δήλωση - γιατί πιστεύω, ότι ειδικά στην σημερινή μουσική, όλα γίνονται ξεθωριασμένα μερικές φορές και το μήνυμα βρίσκεται κρυμμένο στους στίχους». Οι στίχοι και οι μελωδίες είναι σκληροί – λέει-  αλλά  χρειάζεται αυτό, για να ταρακουνήσει την μουσική βιομηχανία.

Μουσική για όλους, λοιπόν. Που θα κάνει χαρούμενα τα «Τερατάκια» της, τους αφοσιωμένους δηλαδή θαυμαστές και τους όλους τους άλλους φαν της. "Όλο αυτόν τον καιρό, έχω μεγάλη υποστήριξη από την ομοφυλοφιλική κοινότητα, που και εγώ με τη σειρά μου υποστηρίζω. Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν είναι ότι το The Fame και το The Fame Monster απευθύνονται σε αυτές τις κοινότητες - όχι ακριβώς. Αυτή είναι η ευκαιρία μου να δημιουργήσω κάτι που να στηρίζει τα πολιτικά και κοινωνικά μου πιστεύω"."Tο άλμπουμ – λέει η Gaga - είναι ένας κόσμος και κάθε τραγούδι αντιπροσωπεύει μικρούς κόσμους μέσα σε αυτόν. Στην ψυχή του δίσκου είναι η ιδέα ότι εμείς δεν γεννηθήκαμε απαραίτητα μία φορα. Αυτό που είμαστε όταν βγαίνουμε από την κοιλιά της μητέρας μας δεν είναι απαραίτητο το ίδιο με αυτό που θα γίνουμε. Εμείς θα διαλέξουμε πότε θα ξαναγεννηθούμε".


Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/mystery/public_html/scripts/functions.php on line 373

Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/mystery/public_html/scripts/functions.php on line 374

Ενημέρωση: 12-03-2011