Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
 
NEWSLETTER
 
| Text size
   

Billboard Greek AirplayΠαπαρίζου Έλενα
Baby It's Over
Billboard Hot 100Carly Rae Jepsen
Call Me Maybe
Billboard 200Linkin Park
Living Things
Dance Club SongsEva Simons
I Don't Like You
MTV Hit ListRihanna
Where Have you Been

Δείξε μου τη μουσική!Πώς το έλεγε εκείνη η ταινία – καλη της ώρα ,αλλά άλλες εποχές; - show me the money?  Έτσι, αλλά αντί για money (που είναι και αόρατα και ο τελευταίος που τα είδε  διαπραγματεύεται το χρέος με τους Ευρωπαίους, αφού τότε, αν θυμάστε, το είχε πάρει πάνω του πως ‘λεφτά υπάρχουν’) έτσι λοιπόν, αλλά αντί για money, show me the music, φράση που ήδη παίζει σε λούπα και ταξιδεύει στο Σύμπαν με τα ρεφρέν των Beach Boys μαζί.

‘Δείξε μου τη μουσική’! Χριστέ μου τι κόλλημα και αυτό! Όπως λέει ένας γκουρού που κατέχει αυτά τα πράγματα και είχε πάει και στο Woodstock, η εμμονή οφείλεται σε κάτι που είχαμε πάθει μικροί, από τότε που ακούγαμε John Barry -ναι, από μικροί ακούγαμε John Barry και μετά βλεπαμε τους Aντίζηλους με Τόνι Κέρτις και Ρότζερ Μουρ.

Aκούγαμε μουσική και μετά θέλαμε και να τη δούμε. Σε τηλεοπτική σειρά; Όχι, λέει ο γκουρού που όπως είπαμε είχε πάει και στο Woodstock, σε βινύλια. Με άλλα λόγια ,δείξε μου τη μουσική. Σε μικρό ή μεγάλο βινύλιο, σε κασέτα, σε σελοφάν , σε κουτί για τα σπίρτα , σε κάτι. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει, αλλά διάολε , δείξε τη μουσική .

Πολύ θέλει να σου μείνει; Μας έμεινε. Σαν τα μακαρόνια από την περαασμένη εβδομάδα που ξεχάσαμε στο ψυγείο. Να θέλουμε να έχουμε εικόνα, αντικείμενο, something !

Μα, – σου λέει η νεώτερη σχολή και αυτή με τους δικούς της γκουρού (hi –tech και hi-resolution) -η μουσική είναι για να την ακούς – δεν είναι για την βλέπεις , δεν είναι για να την ακουμπάς, δεν είναι για την βάζεις κόντρα στο παράθυρο να μη χτυπάει  όταν φυσάει αέρας (εξώφυλλο βινύλιου- δεν αποκαλύπτω ποιο).

Σωστό; Το δίχως άλλο!  Κλείσε τα μάτια και άκουσε. Η μουσική είναι αόρατη – όπως  money αλλά με την καλή την έννοια.  Αν θες και επιμένεις στο show - στήσου σε μια οθόνη πλησίον . Βάλε John Barry και τέντωσε  τα αυτιά.  Και αν πατήσεις και play δίπλα  στο youtube, μπορείς να δεις και τους Αντίζηλους. Τότε, λοιπόν, εντάξει!


Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/mystery/public_html/scripts/functions.php on line 373

Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/mystery/public_html/scripts/functions.php on line 374
Ενημέρωση: 15-03-2011