Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
 
NEWSLETTER
 
| Text size
   

Billboard Greek AirplayΠαπαρίζου Έλενα
Baby It's Over
Billboard Hot 100Carly Rae Jepsen
Call Me Maybe
Billboard 200Linkin Park
Living Things
Dance Club SongsEva Simons
I Don't Like You
MTV Hit ListRihanna
Where Have you Been

Ακούω φωνέςΤhe Voice

Όλα τα λεφτά,  φαίνεται, πως  παίρνει  από το τραπέζι των talent shows το the Voice.  Αν έχεις  Cee Lo Green ,  Christina Αguilera,  Adam Levine ( των Maroon 5), Blake Shelton  στην επιτροπή,  αναμενόμενο.   Τι δούλεψε πιο πολύ;  Η χημεία; Οι ατάκες; Οι κόκκινες πολυθρόνες -πλάτη τους διαγωνιζόμενους; Το ότι δεν κάνουν κακόγουστα αστεία σε βάρος των «ταλέντων»;   Όλα. Ακούω πως πήρε τα δικαιώματα ο Alpha για εδώ.  Λέτε να  μας αφήσει «άφωνους»;

 

 

Τhe Voices

Adele και Gaga :  oι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος .  Πιο πολλές από τις διαφορές, οι ομοιότητες. Το ίδιο μήνυμα  στέλνουν και οι  δύο.  Be Yourself!   Όπως είσαι (και σε όποιον αρέσουμε)

 

Φωνή  λαού (οργή Θεού;)

Φτηνά εισιτήρια (και άλλες παράξενες ιστορίες που δεν βαριέσαι να ακούς)  Ο Dean Budnick αναλύει το θέμα των συναυλιακών εισιτηρίων (και όλες τις αλλαγές που έχουν γίνει στην ιστορία της διάθεσης τους στο κοινό)  μέσα από το βιβλίο του “Ticket masters”  (ecw press). Που καταλήγει ο ερευνητής; Πως  όπως και να έχει, στο τέλος, αυτός που χάνει είναι αυτός που αγοράζει.  Κάπου ανάμεσα σε αυτά,  βγάζει και στη φόρα πολλά από τις μπίζνες του θεάματος, των περιοδειών και των live.  Ανάγνωσμα για το  καλοκαίρι

Ακούω φωνές

O Dre έχει έτοιμο - πιο έτοιμο δεν γίνεται- το ‘Detox’ , η Αmy είναι χαρούμενη γιατί γυρίζει από  detox (κλινική αποτοξίνωσης) ενώ η  Detox (των συναυλιών εδώ) είναι ανήσυχη με το όλο θέμα.   Όλα μαζί σε μια ζεν κατάσταση υπερβατικότητας.

His Master’s Voice.

Φώναξε κανείς ;

 

 

Φωνή βοώντος;

Ακούσατε τους  L/O/N/G ;   Είδατε το video για το  «She»  του Tyler The Creator; ( με συμμετοχή του Frank Ocean);  Το house of balloons του Τhe Weeknd ;  Και του Bon Iver  το καινούργιο άλμπουμ;  (στο www.mariamarkouli.blogspot.com περισσότερες  άλλες φωνές)


Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/mystery/public_html/scripts/functions.php on line 373

Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/mystery/public_html/scripts/functions.php on line 374
Ενημέρωση: 10-06-2011