Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
 
NEWSLETTER
 
| Text size
   

Billboard Greek AirplayΠαπαρίζου Έλενα
Baby It's Over
Billboard Hot 100Carly Rae Jepsen
Call Me Maybe
Billboard 200Linkin Park
Living Things
Dance Club SongsEva Simons
I Don't Like You
MTV Hit ListRihanna
Where Have you Been

Νέα ήθη στις περιοδείες λόγω ευρώ



Η οικονομική κατάσταση στη Γηραιά Ήπειρο επηρεάζει και τις συναυλίες, αλλά με κάπως διαφορετικό τρόπο. Αυτές οι περίφημες ισοτιμίες των νομισμάτων μπορεί να είναι "κινέζικα" για πολύ κόσμο, αλλά για τα γεράκια που "φροντίζουν" τις καριέρες των μεγάλων ονομάτων αποτελούν σημαντικό παράγοντα για το πότε οι "πελάτες" τους (μη σας ξενίζουν οι εμπορικοί όροι) θα περιοδεύσουν συγκεκριμένες περιοχές του πλανήτη.

 

Τρανή απόδειξη ο κύριος Burnstein, manager των Metallica και των Red Hot Chili Peppers μεταξύ άλλων, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα στους Financial Times πως οι Metallica αποφάσισαν να περιοδεύσουν το 2012 την Ευρώπη, αντί του 2013 όπως είχαν αρχικά προγραμματίσει, εξ αιτίας της τωρινής δύναμης του δολαρίου σε σχέση με το κοινό ευρώ.

 

"Στα επόμενα χρόνια το δολάριο θα είναι ισχυρότερο από το ευρώ κι αν παραμείνει αυτή η κατάσταση θέλω να το εκμεταλλευτώ αφού θα είναι πιο επικερδές για μας." (οι managers πάντα μιλάνε σε πρώτο πληθυντικό λες και συμμετέχουν στις ηχογραφήσεις).

 

Σημαντικό: σε κανένα σημείο των δηλώσεών του ο κύριος Burnstein δεν μιλάει για μείωση αμοιβής λόγω κρίσης, ενώ δεν κρύβει πως αναζητά διαρκώς "νέες αγορές", αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά του "είμαστε ένα αμερικάνικο εξαγώγιμο προιόν σαν τη Coca Cola. Αναζητούμε τις καλύτερες αγορές για να πάμε εκεί".


Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/mystery/public_html/scripts/functions.php on line 373

Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/mystery/public_html/scripts/functions.php on line 374
Ενημέρωση: 08-12-2011