Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
 
NEWSLETTER
 
| Text size
   

Billboard Greek AirplayΠαπαρίζου Έλενα
Baby It's Over
Billboard Hot 100Carly Rae Jepsen
Call Me Maybe
Billboard 200Linkin Park
Living Things
Dance Club SongsEva Simons
I Don't Like You
MTV Hit ListRihanna
Where Have you Been

Χριστουγεννιάτικο τετραήμερο με μουσικά on-line δώρα



Κι ενώ εμείς γιορτάζαμε καταναλώνοντας… φυσική τροφή, σε πείσμα της κρίσης, η μουσική βιομηχανία ακούραστα μοίραζε τα δικά της δώρα, διαδικτυακά, φροντίζοντας για την…

πνευματική μας τροφή.

 

Έτσι, πολλοί ποπ και ροκ σταρ «ανέβασαν» τις νέες κυκλοφορίες τους ή παλαιότερες ακυκλοφόρητες. Εμείς, τις μαζέψαμε για εσάς και σας τις παρουσιάζουμε για να έχετε μία ολοκληρωμένη εικόνα όσων χάσατε στο εορταστικό τετραήμερο των Χριστουγέννων.

 

Rihanna – You Da One

Δεύτερο single από το Talk That Talk και η Rihanna μοιάζει επηρεασμένη από το Κουρδιστό Πορτοκάλι σε πιο σέξι έκδοση, φυσικά… 

 

Εν τω μεταξύ, η μαύρη ποπ σταρ, έκλεισε τη  εξάμηνη περιοδεία της στις 22 Δεκεμβρίου στο Λονδίνο με ένα ντους από σαμπάνια Armand de Birgnac, κόστους 3.600 δολαρίων (!) σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Mirror.

 

Δείτε το βίντεο…

 

 

Lady Gaga - Stuck On Fuckin' You… και μία αγωγή 

Ανήμερα Χριστούγεννα η εκκεντρική (;) ποπ σταρ κυκλοφόρησε το τραγούδι που «κόπηκε» από το Born This Way, αλλά και λίγο πριν έγινε αποδέκτης μίας αγωγής από την πρώην συνεργάτιδά της Jennifer O'Neil, η οποία ζητά την καταβολή ενός διόλου ευτελούς ποσού, που αντιστοιχεί σε δεδουλευμένα 7.168 ωρών υπερωρίας!

 

Σε ό,τι αφορά το τραγούδι, η ίδια η ποπ σταρ λέει ότι ηχογραφήθηκε ζωντανά μέσα στο πούλμαν με το οποίο περιοδεύει. Τέλος, να θυμίσουμε ότι η Lady Gaga ανακηρύχθηκε από το περιοδικό Forbes η πλουσιότερη γυναίκα καλλιτέχνης του 2011.

 

Τώρα, απολαύστε και το τραγούδι…

 

 

Cat Power - King Rides By

Το νέο της single διατίθεται από το site της με τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Στο βίντεο εμφανίζεται και ο πρωταθλητής πυγμάχος Manny Pacquiao.

 

 

The xx - Open Eyes

Το συγκρότημα ανέβασε ένα ντέμο του τραγουδιού χωρίς να διευκρινίζουν αν θα συμπεριληφθεί στο νέο τους άλμπουμ.

 

 

 

Lykke Li - Lost Sessions Vol. 1

Από τις πιο ενδιαφέρουσες ποπ παρουσίες του 2011 η νεαρή σουηδέζα προσφέρει για δωρεάν «κατέβασμα» από το site της τρία ακυκλοφόρητα τραγούδια υπό τον τίτλο The Lost Sessions, Vol. 1.

 

Ακούστε τα...

 

 

Beach Boys - Little Saint Nick

Το τραγούδι είχε συμπεριληφθεί ως bonus track στην επανέκδοση του περίφημου Christmas Album του 1963, η οποία τώρα έχει εξαντληθεί. Ετσι, ο Brian Wilson την ανέβασε σαν δώρο στο προσωπικό του blog.

 

Εν τω μεταξύ, το θρυλικό συγκρότημα ηχογραφεί νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει το 2012 στα γενέθλια των 50 χρόνων τους!

 

Εδώ, μπορείτε να το ακούσετε http://blog.brianwilson.com/merry-christmas-from-brian-wilson/ ή απλά παρακολουθήστε σε βίντεο μία παλαιότερη ζωντανή εκτέλεσή του…

 


Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/mystery/public_html/scripts/functions.php on line 373

Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/mystery/public_html/scripts/functions.php on line 374
Ενημέρωση: 27-12-2011